آموزش کامل طرز تهیه نان سیر بروسکتا یک پیش غذای خوشمزه و لذیذ
آموزش کامل طرز تهیه نان سیر بروسکتا یک پیش غذای خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه نان سیر بروسکتا بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام نان سیر بروسکتا را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش کامل طرز تهیه نان سیر بروسکتا یک پیش غذای خوشمزه و لذیذ
نان سیر بروسکتا یک اسنک یا پیش غذا اشتها آور ایتالیایی است .
مواد لازم برای تهیه نان سیر بروسکتا :
نان باگت :♦: به مقدار لازم
گوجه فرنگی :♦: 3 عدد
سیر :♦: 5 عدد
روغن زیتون :♦: به میزان لازم
ریحان خرد شده :♦: 4 قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا :♦: 180 الی 200 گرم
نمک :♦: به مقدار لازم
آموزش کامل طرز تهیه نان سیر بروسکتا یک پیش غذای خوشمزه و لذیذ
می توانید به جای ریحان از جعفری استفاده کنید.
طرز تهیه نان سیر بروسکتا :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه نان سیر بروسکتا ابتدا باید
قسمت گوشتی گوجه فرنگی خرد کنید .
سیر رنده شده را گوجه فرنگی و ریحان خرد شده و مقدار کمی نمک و پنیر مخلوط کرده .
سپس روغن زیتون اضافه کنید تا حدی که همه مواد به روغن آغشته شود .
در یک ظرف در بسته به مدت یک الی دو ساعت در یخچال بگذارید .
حلقه های نان باگت را در سینی فر بچینید و روی نانها را دو باره روغن زیتون بزنید و و مواد آماده شده را روی نانها بریزید .
فر را با 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را در قسمت وسط فر به مدت 15 الی 20 دقیقه بگذارید تا زمانی که نان برشته و پنیر آب شود .
از فر در آورده و در صورت تمایل با سس میل کنید.
آموزش کامل طرز تهیه نان سیر بروسکتا یک پیش غذای خوشمزه و لذیذ
180 درجه سانتی گراد معادل 350 درجه فارنهایت می باشد.
آموزش کامل طرز تهیه نان سیر بروسکتا یک پیش غذای خوشمزه و لذیذ
- ۹۷/۰۷/۰۶