آموزش کامل طرز تهیه نان سیر بروسکتا یک پیش غذای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه نان سیر بروسکتا بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه نان سیر بروسکتا , نان سیر بروسکتا , بروسکتا

اگر شما هم نام نان سیر بروسکتا را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

آموزش کامل طرز تهیه نان سیر بروسکتا یک پیش غذای خوشمزه و لذیذ

نان سیر بروسکتا یک اسنک یا پیش غذا اشتها آور ایتالیایی است .

مواد لازم برای تهیه نان سیر بروسکتا :

نان باگت :♦: به مقدار لازم

گوجه فرنگی :♦: 3 عدد

 سیر :♦: 5 عدد

 روغن زیتون :♦: به میزان لازم

 ریحان خرد شده :♦: 4 قاشق غذا خوری

پنیر موزارلا :♦: 180 الی 200 گرم

نمک :♦: به مقدار لازم

 

آموزش کامل طرز تهیه نان سیر بروسکتا یک پیش غذای خوشمزه و لذیذ

می توانید به جای ریحان از جعفری استفاده کنید.

طرز تهیه نان سیر بروسکتا , نان سیر بروسکتا , بروسکتا

طرز تهیه نان سیر بروسکتا :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه نان سیر بروسکتا ابتدا باید

قسمت گوشتی  گوجه فرنگی  خرد کنید .

سیر  رنده شده را  گوجه فرنگی و ریحان خرد شده و مقدار کمی نمک و پنیر مخلوط کرده .

سپس روغن زیتون اضافه کنید تا حدی که همه مواد به روغن آغشته شود .

در یک ظرف در بسته به مدت یک الی دو ساعت در یخچال بگذارید .

حلقه های نان باگت را در سینی فر بچینید و روی نانها را دو باره روغن زیتون بزنید و و مواد آماده شده را روی نانها بریزید .

فر را با  180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را در قسمت وسط فر به مدت 15 الی 20 دقیقه بگذارید تا زمانی که نان برشته و پنیر آب شود .

از فر در آورده و در صورت تمایل با سس میل کنید.

آموزش کامل طرز تهیه نان سیر بروسکتا یک پیش غذای خوشمزه و لذیذ

180 درجه سانتی گراد معادل 350 درجه فارنهایت می باشد.

طرز تهیه نان سیر بروسکتا , نان سیر بروسکتا , بروسکتا

آموزش کامل طرز تهیه نان سیر بروسکتا یک پیش غذای خوشمزه و لذیذ