دستور پخت و مراحل آماده سازی خورش کلم و سوسیس ایتالیایی خوشمزه

طرز تهیه خورش کلم و سوسیس ایتالیایی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه خورش کلم و سوسیس ایتالیایی , خورش کلم و سوسیس ایتالیایی , خورش کلم

اگر شما هم نام خورش کلم و سوسیس ایتالیایی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

دستور پخت و مراحل آماده سازی خورش کلم و سوسیس ایتالیایی خوشمزه

برای سرو، خورشت کلم و سوسیس ایتالیایی جعفری خرد شده و پنیر روی آن بپاشید.

مواد لازم برای تهیه خورش کلم و سوسیس ایتالیایی :

روغن زیتون :♦: ۱ قاشق غذاخوری

 سوسیس ایتالیایی :♦: ۴۵۰ گرم

پیاز  :♦: ۱ عدد

 سیر له شده   :♦: ۲ حبه

سرکه :♦: یک و نیم فنجان

لوبیا سفید پخته :♦: ۴۲۵ گرم

عصاره مرغ یا سبزیجات :♦: یک لیتر

آب   :♦: یک لیتر

نمک :♦: ۱ قاشق چایخوری

کلم پیچ ۹۰۰ گرمی (خرد شده)  :♦:   ۱ عدد

برگ بو   :♦: ۲ عدد

جعفری خرد شده  :♦: ۱ فنجان

پنیر پارمیسان رنده شده :♦: نصف فنجان

 

دستور پخت و مراحل آماده سازی خورش کلم و سوسیس ایتالیایی خوشمزه

پیاز را نصف کرده و نیمی از آن را نگینی خرد کرده و نیم دیگر را خلالی کنید.

طرز تهیه خورش کلم و سوسیس ایتالیایی , خورش کلم و سوسیس ایتالیایی , خورش کلم

طرز تهیه خورش کلم و سوسیس ایتالیایی :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه خورش کلم و سوسیس ایتالیایی ابتدا باید

یک قابلمه برداشته و روغن زیتون را در آن گرم کنید.

سوسیس را اضافه کرده و با استفاده از یک قاشق چوبی آن را به تکه های کوچکتر خرد کنید.

سوسیس ها باید در یک لایه چیده شده تا به خوبی سرخ شوند.

وقتی سوسیس ها به آرامی شروع به قهوه ای شدن کردند، آنها را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.

پیازهای نگینی شده را اضافه کرده و برای سه تا چهار دقیقه تفت دهید.

وقتی پیاز کمی از آب خودش را از دست داد، با استفاده از یک قاشق چوبی آنهایی را که سرخ شده اند از کف قابلمه جدا کنید.

سیر خرد شده را اضافه کرده و یک تا دو دقیقه دیگر تفت دهید.

سرکه و لوبیا را اضافه کرده و اجازه دهید مخلوط جوش بیاید.

حرارت را کاهش داده تا این مخلوط به آرامی بجوشد.

حالا درب ظرف را گذاشته و ۱۰ دقیقه صبر کنید.

حالا آب، عصاره مرغ، نمک، کاهو، پیاز خلالی شده، برگ بو و سوسیس سرخ شده را داخل قابلمه بریزید.

اجازه دهید جوش آمده و بعد حرارت را کاهش دهید. درب ظرف را گذاشته و ده دقیقه صبر کنید.

بعد از این زمان درب را برداشته و پخت را برای ۱۰ تا ۲۰ دقیقه ادامه دهید تا زمانی که کاهو نرم شود.

دستور پخت و مراحل آماده سازی خورش کلم و سوسیس ایتالیایی خوشمزه

اگر دوست دارید خورش شما کمی غلیظ تر باشد می توانید با استفاده از یک گوشتکوب برقی مواد را له کنید.

طرز تهیه خورش کلم و سوسیس ایتالیایی , خورش کلم و سوسیس ایتالیایی , خورش کلم

دستور پخت و مراحل آماده سازی خورش کلم و سوسیس ایتالیایی خوشمزه